ZonPHP / Arduino troubles…

Gisteren rond 18.00u bemerkte ik per ongeluk dat de Arduino geen data meer genereerde voor de website met ZonPHP. Een display-melding met “Internet Fout: 1” was alles wat ik mocht weten, naast het feit dat er 66 metingen reeds in het EEPROM geheugen van Arduino waren opgeslagen. Bizar…

Na het controleren van de bekabeling, de voeding, en de website instellingen was er nog steeds geen vooruitzicht op verbetering. Daarna de Arduino spanningsloos gemaakt en opnieuw aangesloten: na het ontvangen van de NTP-tijd keerde de melding weer terug. Zonder upload naar de website….

Probleem dus… Voorlopig even snel een uitstap gemaakt naar de website van PVoutput.org, en het kleine stukje code hiervoor geupload

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.