Interview voor personeelsblad

Enkele weken terug heb ik meegewerkt aan een artikel voor het nieuwsblad van mijn werkgever. Bijna vanzelfsprekend koos ik “duurzaamheid” als onderwerp.

Ik probeer op deze wijze het onderwerp “duurzaamheid” onder de aandacht te brengen, en gesprekken aan te gaan met mensen die hierin geinteresseerd zijn. Wat is dan uitermate geschikt om ook op je werk, in een personeelsvereniging, of in een (ander) clubverband dit aan te dragen?

Na het schrijven van de teksten, en het uitzoeken van de foto’s voor in het artikel, is het altijd spannend om te zien wat de drukkerij ervan gemaakt heeft.  En zie hier, een scan van het artikel (met toestemming van de redactie).

ICT Nieuws maart 2009

“ICT Nieuws” is een periodieke uitgave voor en door medewerkers van Ordina ICT.

2 thoughts on “Interview voor personeelsblad

  1. Harmen

    Leuk, maar ik kan de vergroting eigenlijk niet lezen! En zo oud ben ik nog niet 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.