Luchtfoto’s van Papierschepper

Ik zag op Google Maps nog steeds een grote bouwval van onze woonwijk in aanbouw. En die staat er al sinds maart 2006 compleet afgebouwd. Jammer dat er nog niets van Google opnieuw bijgewerkt is, maar dat zal wel even duren gezien de enorme hoeveelheid werk dat met zich meebrengt.

Nu zag ik op Bing (een ander alternatief) ook een mogelijkheid om kaartmateriaal te raadplegen. En wat blijkt: daar is vrij recent een foto van de woonwijk gemaakt.

Als ik goed naloop moet dat ergens in mei 2010 t/m november 2010 zijn geweest. Hoe ik dit weet? Mijn ouders hebben pas zonnepanelen sinds december 2010 op het dak, en die zijn nog niet zichtbaar op de foto. Zelf heb ik vanaf mei/juni 2010 de zonnecollectoren op de woning geplaatst, en 9 zonnepanelen staan. Daarbij is ook nog de moestuin niet zichtbaar die dit jaar is aangelegd.

2 thoughts on “Luchtfoto’s van Papierschepper

  1. Niels

    @Anton: nope, niet gezien dat dat daar ter sprake kwam. Ik had eerder al iets van luchtfoto’s (van de overbuurman) ontvangen en was benieuwd wanneer mijn woonwijk opnieuw in kaart is gebracht. Daarbij kwam ik ook bij Bing terecht.
    GoT-topic volg ik structureel niet, door o.a. wanstaltig beleid van Tweakers.net (ongegeneerde briefgeheim overtreden zonder mededeling en zichzelf boven de wetgeving te stellen o.a.).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.