Klus je rijk: energiebesparend verbouwen

Op 1 januari trof ik de uitzending van ‘Klus je rijk’ aan, het programma van RTL4 waar een aantal gezinnen hun (bestaande) woning gaan verbouwen door energiebesparende maatregelen toe te passen. Spouwmuurisolatie, HR-beglazing, zonnepanelen, en nog veel meer.

Laat het eens op je inwerken, er zijn nuttige tips te zien. En… misschien verontrustender: sommigen doen het voor de hoge energierekening. Jammer is wel dat een z.g. ‘slimme meter’ wordt opgedrongen….. 🙁

Heb je uitzendingen gemist, niet getreurd: je kan ze hier nogmaals bekijken

Ook zijn er nog tips te vinden op de website van Klus je rijk!

2 thoughts on “Klus je rijk: energiebesparend verbouwen

  1. Floris

    Ook ik had een blogpost over dit programma geplaatst. Nadat de complete filmcrew mee naar het ziekenhuis ging om dramatisch verslag te doen van een arts die het hartje van de baby niet meer kon vinden, heb ik de TV bijna uitgezet. Wat een hoop non-zin in het programma

  2. Niels

    @Floris: ook ik vond dat helaas te veel commercieel ’emo-TV’ in een dergelijk programma. Daar had de regie van RTL4 best wel even in mogen knippen. Zelfde was de sores van een van de zonen op school met een incident.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.