Gouverneur Bovens bezoekt Gennep

Afgelopen woensdag bezocht gouverneur Bovens de gemeente Gennep, en bracht onder ander een bezoek in Ottersum. Hier is een presentatie gegeven van de lokale carnavalsverenigingen, maar ook een aantal deelnemers van het Klimaatstraatfeest hebben zich goed voorbereid en een presentatie gegeven.

Mooi om te horen dat de gouverneur open staat voor duurzame energie, maar jammer dat er hardnekkig nog de wens is om de oude klassieke dakpannen aan te houden. Graag had ik daar wel over in gesprek gegaan, doch de tijd was te kort. Want waar hij niet bij stil staat is dat het erg intensief is om van elke dakpan de connectoren te plaatsen, of bij storingen de oorzaak op te sporen. Enfin, de heer Bovens weet ook wat er leeft!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.