Bamboe kleding: boxershort

Ik heb al maanden terug enkele bamboe kleding gekocht, en ben er tevreden mee. Door de eigenschappen van bamboe blijft het comfortabel en anti-bacterieel (al doe ik dagelijks wel schone shirts aan hoor, don’t worry!). Ook uit milieu-oogpunt is het een uitstekend materiaal om de grondstof-intensieve katoen terug te dringen (of zelfs geheel te vervangen). Dus na T-shirts, sweatshirts nu dan enkele boxershorts in de garderobe…

Parental advisory: er zijn geen schokkende foto’s bij dit artikel te bewonderen van mij als model functionerend 🙂

De boxershorts heb ik dit keer via de webshop van Greendaddy.nl betrokken. Zaterdag besteld en betaald via iDeal, en vandaag (valentijnsdag, what’s in a name) keurig verpakt in kartonnen pakket ontvangen. Compleet met een juiste factuur erbij.

De boxershorts zijn per 2 verpakt, wel in plastic folie (helaas). Na het uitpakken even verder bekeken: afwerking ziet er netjes uit. Het label vermeld ook nog keurig dat er 70% bamboe gebruikt is en 30% katoen. Zoals ik bamboe ken, is het zacht om aan te raken, dus dat zit wel goed.

Het is mogelijk bij deze webshop een periodieke zending toe te laten sturen. Stel je verwacht om de 2-3 maanden een setje nieuwe shirts, boxershorts of sokken nodig te hebben dan kun je eenmalig een machtiging afgeven, en je ontvangt voor verzending bericht. Wel een origineel concept, en ook erg interessant: je ontvangt dan direct 2 euro korting op deze boxershorts (i.p.v. €29,95 betaal je €27,95 per twee)

Verder valt er weinig te melden van de boxershorts, maar toch weer een stukje bekendheid van bamboe in Nederland 🙂

Andere wetenswaardige hyperlinks:

Het Kan Wel: hollandse broers geven mannen bamboe voor hun billen

 

One thought on “Bamboe kleding: boxershort

  1. Niels Thijssen

    Tip: met actiecode ‘hkw369’ krijg je altijd 10% korting bij GreenDaddy op de (bamboe) aankopen aldaar!
    Zojuist zelf ingeslagen met 8 paar zwarte bamboe sokken, en 4 (gebroken) witte bamboe T-shirts!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.