Gennep on Wheels braderie

Zondag 15 april is in Gennep de jaarlijkse braderie in het teken van vervoer en transport: Gennep on Wheels! Samen met enkele duurzame vrienden en met medewerking van de Zonnestroomproducentenvereniging staan we daar met een stand. Je kan ons daar treffen en vragen stellen rondom natuurlijk zonnestroomenergie maar ook over elektrische auto’s. Als verrassing is tevens een volledig elektrische auto te bezichtigen. En met een beetje geluk, afhankelijk van de beschikbaarheid van een netaansluiting, kun je ook de werking van een groot zonnestroompaneel bewonderen (compleet met terugdraaiende ferraris-meter).

Dus mensen: zondag 15 april van 11.00 tot 17.00u in Gennep, de braderie Gennep On Wheels!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.