Qsolar zonneboiler over op aardgas

Het is zo ver, de afgelopen bewolkte dagen die ook nog aanzienlijk korter worden tot eind december… Alles heeft er voor zorg gedragen dat ik nu onder de douche aanzienlijk kouder water over mij heen kreeg. Dus met ingang van vrijdag 26 oktober 2012 wordt er weer spaarzaam aardgas verbruikt.

Wel bijzonder dat ik vanaf eind februari 2012 het huishouden qua warm tapwater en verwarming op daglicht heb kunnen draaien. Misschien kan ik e.e.a. nog verbeteren door de normale radiatoren te vervangen door LTV-radiatoren/convectoren, die een aanzienlijk groter oppervlakte hebben om warmte af te staan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.