EMU S0 monitor firmware 2.3

emu_picture_so_logger Op 16 oktober heb ik de EMU monitor (die mijn 3 PV-systemen volgt) voorzien van de laatste firmware versie 2.3.

Tot die tijd heb ik zeer stabiel met versie 1.9 gewerkt.

De producent maakt met versie 2.3 ook mogelijk emails te versturen met XML en FTP upload te realiseren.

De eerste dagen had ik echter last van een vreemde storing, die ik zo compleet mogelijk geregistreerd en teruggekoppeld heb aan de leverancier. Wie weet een ‘aanloop’ probleempje danwel misschien iets ernstigers. In elk geval met de data op de SD-kaart kon ik met Excel eenvoudig de dag reconstrueren, en was er niets verloren gegaan.

EMU223-ftp

De configuratie-pagina voor FTP functionaliteit

EMU223-mail

De configuratie-pagina voor email berichtgeving

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.