Enexis en PIR update

Vandaag rechtsbijstand ingeschakeld om Enexis juridisch te benaderen door het door hen gevoerde beleid op een sector-afspraak gebundeld in een netcode die volgens hen boven de wetgeving staat en ondanks mijn vooraf geuitte bezwaren toch mijn duurzame energie installatie vast te leggen in PIR op basis van schatting (dus : gokken, gissen is missen).

Want op 24 december j.l. ontving ik een dikke envelop met begeleidend schrijven en een kopie van de netcode waarmee Enexis zwaait. Uiteraard is de netcode niet meer (of minder) dan een sector-afspraak en valt juist ONDER de nederlandse wetgeving i.p.v. erboven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.