Duurzaam: recycle and re-use dankzij Stichting ACTIEF

reuse_reduce_recycleIk heb al enkele maanden een aantal zaken thuis opgeslagen staan, die technisch nog werken maar bij mij overbodig zijn geraakt. Wegbrengen van een werkend apparaat naar de ‘stort’ ¬†of het gemeentewerf in Gennep is zonde, en verkoop via Marktplaats schiet ook niet op. Wat dan?

Via zoeken op internet kon ik niet 1-2-3 een kringloopwinkel in gemeente Gennep vinden. Maar buurtgemeente Boxmeer had wel een oplossing via Stichting Actief.

Via de website heb ik een electronisch formulier ingevuld, en mijn op te halen objecten aangemeld. En nu kreeg ik vrij snel een telefoontje waarin e.e.a. bevestigd werd. Volgende week wordt dus mijn 83cm Philips breedbeeldtelevisie en een satelliet decoder opgehaald, en een tweede leven gegund . Dit scheelt weer zeer kostbare grondstoffen, wat ook gunstig is voor samenleving en milieu! Win Win zeg ik!

2 thoughts on “Duurzaam: recycle and re-use dankzij Stichting ACTIEF

  1. Niels Thijssen

    Zojuist hebben de drie mensen van Kringloopwinkel met een grote auto de 83cm kleurentelevisie en de satellietdecoder opgehaald. Apparatuur krijgt zo een 2e leven, en kostbare grondstoffen worden bespaard!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.