Solardays 2014

Het jaarlijks landelijke evenement ‘Solardays’ staat weer voor de deur. Terwijl ik dit schrijf, regent het volop hier in Gennep en omgeving. Maar laat het jullie niet weerhouden om eens nader kennis te maken met zonne-energie via zonnestroompanelen, zonneboilers etcetera.

Van 12 tot en met 18 mei a.s. is het mogelijk een bezoek te brengen als bezoeker, of juist je woning/bedrijf open te stellen voor geïnteresseerden. Ikzelf laat dit evenement voorbijgaan, na enige jaren dit gefaciliteerd te hebben. Mocht er toch interesse bestaan, dan is bezoek op afspraak mogelijk, ook buiten deze happening.

Meer informatie is terug te vinden op www.solardays.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.