March 29, 2023

De gemeente Gennep organiseert op zaterdag 9 mei een Resident Event om inwoners en burgers te informeren over het verkennen van mogelijkheden voor hernieuwbare energie.

Tijdens dit event zullen experts uit de energiemarkt informatiesessies verzorgen, waarin u meer te weten komt over hoe u kunt bijdragen aan de invoering van hernieuwbare energie.

U kunt leren over de verschillende technologieën die worden gebruikt om hernieuwbare energie te produceren, zoals zonnepanelen, windenergie, geothermische omzetting en hydro-elektrische converters. U zult ook precies ontdekken wat voor invloed hernieuwbare energie kan hebben op uw leven en hoe u ermee kunt beginnen.

Daarnaast zullen er verschillende demonstraties plaatsvinden om de mogelijkheden van hernieuwbare energie in de praktijk te laten zien. U krijgt ook de kans om vragen te stellen aan experts en innovatieve startups die actief bezig zijn met hernieuwbare energie.

We hopen dat inwoners van Gennep massaal naar het Resident Event komen om hun kennis en begrip van hernieuwbare energie verder te ontwikkelen. Maak nu uw afspraak en sluit aan bij onze pogingen om de toekomstige generaties een duurzame omgeving te bieden.

Gennep – een stad met veel mogelijkheden! De gemeente Gennep gaat regelmatig evenementen organiseren waar bewoners en bedrijven de kans krijgen om te leren over duurzame energie en de verschillende manieren waarop ze deze energie kunnen gebruiken.

Het Resident Event, een nieuwe evenementreeks in Gennep, geeft bezoekers de mogelijkheid om meer te weten te komen over hernieuwbare energie en welke voordelen dit voor het milieu kan hebben. Er staan verschillende gastsprekers en partners op het programma van dit evenement, zoals experts die je adviseren over besparingen als het gaat om duurzame energie.

Ook is er tijdens het Resident Event plek voor netwerken en gesprekken met andere bedrijven en individuen die ook betrokken zijn bij duurzame energie. Daarnaast kunnen bezoekers ideeën laten zien of discussiëren over hoe we kunnen werken aan een betere toekomst met hernieuwbare energie.

Kom naar het Resident Event en ontdek wat Gennep te bieden heeft als het gaat om hernieuwbare energie. Neem contact op met de gemeente Gennep als je meer informatie of andere praktische tips nodig hebt. Je bent welkom!

Gennep, een gezellig stadje in Noord-Limburg, heeft recent bekend gemaakt dat er een bijzonder evenement plaats gaat vinden: het Resident Event. Tijdens dit evenement twisten inwoners van Gennep samen hoe en waarom hernieuwbare energie mogelijk is. Zo kan Gennep zelf haar energievraagstukken aanpakken en de verandering naar duurzaamheid versnellen.

Het Resident Event biedt u de mogelijkheid om te ontdekken hoe de lokale samenleving kan profiteren van hernieuwbare energie. De dag begint met een workshop over hernieuwbare energie, gevolgd door een discussie over energiescenario’s en voorbeeldprojecten. Je krijgt ook een rondleiding door het hernieuwbare-energiemuseum in Gennep. Naast informatie delen over hernieuwbare energie biedt het evenement ook de mogelijkheid om contact te leggen met andere inwoners die interesse hebben in duurzame energie.

Het resident event wordt georganiseerd door Transition Town Gennep (TTG), een organisatie die zich sterk maakt voor duurzame initiatieven in hun woonplaats. TTG biedt dus niet alleen informatie en educatieve activiteiten, maar ook empowerment – echt iets wat je niet mag missen! Kom mee naar het Resident Event en help Gennep op weg naar een duurzame toekomst!